5 kr
Den klassiska småfranska. Frasig och underbar till frukosten. Nästan som allra bäst med bara lite smör och en bit ost.
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, jäst, salt, rapsolja, socker, druvsocker, MALTmjöl (KORN),
5 kr
Den klassiska småfranskan med vallmofrön på toppen. Frasig och underbar till frukosten. Nästan som allra bäst med bara lite smör och en bit ost.
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, jäst, salt, rapsolja, socker, druvsocker, MALTmjöl (KORN), vallmofrön.
5 kr
Härlig småfralla toppad med god ost. Jättegott till en kopp te, en varm soppa eller en sallad.
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, jäst, salt, rapsolja, socker, druvsocker, MALTmjöl (KORN), OST.
8 kr
Tekaka är precis så där lagomt luftiga, fluffiga, mjuka, saftiga och smakrika. Detta lilla runda och platta matbröd är lika gott till frukost som till mellanmål. Eller kanske till en lyxig räkmacka?
10 kr
En av nyheterna är en klassisk tekaka som bär namnet Lyxtekaka. Ett fluffigt, ljust, runt bröd som sätter guldkant på vardagen och ger njutning till helgen. Underbart god och fluffig gyllengräddad tekaka som passar lika bra till den ambitiösa räkmackan som till ostsmörgåsen med ett extra lager smör. Lyxtekakan är mjuk, saftig och extra smakrik med en ton av vanilj som tar Lyxtekakan till en ny dimension. Detta lilla runda och platta matbröd är lika gott till frukost som till mellanmål. Lyxtekakan är ett bröd man unnar sig.
8 kr
En mjuk och saftig frukostbulle. En god klassiker, gärna med en skiva ost på. Passar både till frukost, fika, lunch, middag och kvällssmörgåsen.
Ingerdienser: VETEmjöl, vatten, invertsockersirap, jäst, salt, rapsolja, socker, druvsocker, MALTmjöl, (KORN),
10 kr
Nyttig frukostbulle fylld med goda linfrön, solroskärnor och pumpakärnor. Bakas med skållat mjöl och surdeg vilket gör brödet saftigt och smakrikt. Frökusen görs i en storlek som passar utmärkt till picknick-mackor, frukost eller mellanmål. Fyll den med matiga pålägg så blir det utmärkt även till lunch eller en lättare middag. En riktigt bra start på dagen.
10 kr
För dig som vill njuta av ett sunt och fruktigt bröd bakar vi våra Fruktkusar. Ett lyxigt bröd som gör gott i vardagen. Bagaren vet att mycket av goda aprikoser, tranbär och fröer kan vara helt underbart. Frukten ger en ljuvlig sötma och saftiga bröd. Det är sunt att njuta.
En riktigt bra start på dagen.
10 kr
Ett härligt ljust surdegsbröd. Älskad för sin smak och struktur
– Luftig, lite seg, med en vacker skorpa.
Fyll den med parmaskinka, mozzarellaost, pesto, soltorkatomat, fetaost och basilika, och du får en underbar smak av Italien. Eller fyll den med ditt favoritpålägg, och njut av dagen.
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, jäst, joderat salt, torkad RÅGSURDEG, MALTMJÖL,
10 kr
Ljus minibaguette strösslad med vallmofrön. Lagom i storlek för att göra goda picknickmackor.
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, jäst, salt, rapsolja, socker, druvsocker, MALTmjöl (KORN), vallmofrön.
.
10 kr
Dessa bröd är en spännande kombination av franska baguetter och mjuka vetekakor.
Perfekta att fylla med något gott och ta med på picknicken eller varför inte äta en goding till frukost eller mellanmål.
10 kr
Ett välsmakande rågbröd med mild sötma. Bakat på traditionellt vis med äkta surdeg.
Råghalvor är lika goda till frukost, mellanmål eller som tillbehör till lunch eller middag.
Prova gärna att rosta!
Portionsbröd Oregano 100g
15 kr
Festlig minilimpa till buffén eller middagsbjudningen. De gör garanterat succé och blir en snackis runt matbordet eftersom de är både söta att titta på och makalöst goda.
Bröden passar lika bra till frukost som fest. Toppad med orogano och flingsalt.
Majsbräck 70g
10 kr
Smakrikt frukostbröd av majsmjöl, majsgrits, solroskärnor och en ljuv doft av curry.
Detta bröd passar lika bra till frukost som till fest.
Supergoda att rosta, eller varför inte passa på att njuta av dom som dom är, med just
ditt favoritpålägg.
Ingredienser: Vatten, VETEmjöl, MAJSmjöl, solroskärnor, MAJSgrits, jäst, curry, POLENTA.
Copyright © Alla rättigheter förbehållna